bierhuys-woerden-01bierhuys-woerden-02bierhuys-woerden-03

Wie
Drinkerij ‘t  Bierhuis, Woerden

Vraag
Aanpassing van een bar in een bestaand café-interieur, passend in de vertrouwde sfeer van het bruine café.

Resultaat
Een nieuwe bar die het personeel van alle gemakken voorziet, terwijl er van de bekende gezellige sfeer niets verloren is gegaan. De tapkast is vervaardigd van gefineerd eiken, aansluitend op de kleur van het bestaande interieur. De profieldelen van de tapkast zijn van massief eiken en sluiten in vorm en kleur aan op het bestaande interieur. De achterwand is deels betegeld.
Dema heeft op vele punten meegedacht, zoals over de juiste hoogtes en de meest optimale verlichting.

Bijzonderheden
Het café is een week gesloten geweest om de vernieuwing uit te voeren, inclusief de nieuwe indeling en uitbreiding van het assortiment met gekoeld bier in flessen. Daarvoor zijn twee drankkoelkasten op zichthoogte ingebouwd.